Συζήτηση:Γιάννης Δυοβουνιώτης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, πώς στο καλό γίνεται να γεννήθηκε το 1769 και να πολέμησε το 1770; Άκυρο, έχει γίνει λάθος στο έτος γέννησης (το οποίο λάθος υπάρχει βέβαια από το 2006, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση...)

Και πάλι όμως, 13 χρονών....; VJSC263IO (συζήτηση) 15:27, 5 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Επίσης, το ότι αναφέρουμε ότι και ο πατέρα (Ιωάννης Δυοβουνιώτης) και ο γιός (Γεώργιος Δυοβουνιώτης) πήραν μέρος στη μάχη των Βασιλικών στην οποία διακρίθηκαν (μέχρι εδώ δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα), και πως και οι δύο (πατέρας και γιός) τιμήθηκαν για τη συμμετοχή τους στη μάχη με τον βαθμό του στρατηγού (και οι δύο), μοιάζει λιγάκι ύποπτο. Όχι πως δεν μπορεί να συμβαίνει πράγματι (και μάλιστα, αν πράγματι ισχύει, μπορούμε να το βάλουμε και στις προτάσεις για το Πύλη:Κύρια/Γνωρίζετε ότι...), αλλά με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα, μάλλον πρέπει να προστεθεί ξεκάθαρη παραπομπή και σε αυτό. VJSC263IO (συζήτηση) 16:47, 5 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Στην Άμφισσα υπάρχει το σπίτι όπου έζησε, όπως αναφέρει η αναμνηστική πινακίδα που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Δελφών. Επιφυλάσσομαι για φωτογραφία. Το στοιχείο ότι έζησε εκεί θα μπορούσε να προστεθεί στο λήμμα. Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 14:51, 13 Αυγούστου 2019 (UTC)[απάντηση]