Συζήτηση:Γενετική

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ιατρική Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ιατρική», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Σχόλιο 20-1-2017[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Γεια σας. η σωστή ορθογραφία πρέπει να είναι «αλληλούχηση» και όχι «αλληλούχιση», αφού το ρήμα που υπονοείται είναι μάλλον «αλληλουχώ» και όχι «αλληλουχίζω». Αναφορά: 2003:6A:8E08:E800:E8A9:1E7F:E0E1:66D4 12:39, 20 Ιανουαρίου 2017 (UTC)[απάντηση]

Όντως σύμφωνα και με το Βικιλεξικό το ρήμα είναι αλληλουχώ και το παράγωγό του πρέπει να είναι «αλληλούχηση» και όχι «αλληλούχιση». Έγινε η σχετική διόρθωση, ευχαριστούμε για την επισήμανση. Μπορείτε, όμως, την επόμενη φορά να κάνετε μόνος/η σας τη διόρθωση! Απλά τολμηστε το. --Ttzavarasσυζήτηση 13:26, 20 Ιανουαρίου 2017 (UTC)[απάντηση]

Προσοχή! Μην ξανασυνενώσουμε λήμματα υπό ανάπτυξη τα οποία αναπτύσσονται παγκοσμίως αναλυτικά.

Ο μέσος Έλληνας είναι κακός άνθρωπος. Είπα ο μέσος. Μόνο ένας σάπιος άνθρωπος μειώνει και συγχέει γνώση.

Έχει γίνει σύγχυση στην "μικροκυματική ακτινοβολία κοσμικού υποβάθρου"

και

την "ακτινοβολία περιβάλλοντος φυσικού χώρου" (άμεσα δίπλα μας)


Οι Έλληνες συνενώνετε σελίδες, όσο οι αγγλόφωνοι αναλύουν.

Έχεις κάθε δικαίωμα να μισείς τους αγγλόφωνους, όμως γίνε καλύτερος!

Όποιος δεν αναλύει σε ξεχωριστά λήμματα όλες τις διαφορετικές ακτινοβολίες υποβάθρου, στα μάτια μου είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας.

Όποιος ζουλά και συμπτύσσει την φυσική με συχυτικό και ασαφή λόγο, έχει σάπιο χαρακτήρα.

Κάτι γέροι φυσικοί αγράμματοι αδιαφορούν για την αναλυτικότητα. Όχι επιφανείς.ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 2a02:2149:8227:a300:8da3:34c2:25f3:9936 (συζήτησησυνεισφορά) .