Συζήτηση:Σούπερ Λίγκα 2007–08

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ποδοσφαιρικές περίοδοι.


νομίζω θα έπρεπε να είναι "Πρωτάθλημα Super League Ελλάδα 2007-2008" Downfoot1Απαντήστε 21:09, 4 Νοεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Λάθη και «λάθη»[επεξεργασία κώδικα]

«Το CAS δικαίωσε την ομάδα του Πειραιά...».
Δεν περίμενα σε ένα άρθρο κατ’ όνομα εγκυκλοπαιδικό να αναγράφονται ψεύδη (δεν δέχομαι ότι είναι απλό λάθος από αβλεψιά, όπως π.χ. ένα ορθογραφικό), που άπτονται οπαδικής προπαγάνδας. Ούτε τα άρθρα στα οποία παραπέμπει το σχετικό απόσπασμα δεν αναφέρουν φυσικά τίποτε σχετικό.
Η ολομέλεια του CAS ουδέποτε ασχολήθηκε με την υπόθεση, καθώς το εισηγητικό τμήμα απέρριψε την συζήτηση για τυπικούς λόγους αποφαινόμενο ότι η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ (εφέσεων) έπρεπε να εκδικάσει σε τελικό βαθμό την υπόθεση. Έτσι η υπόθεση επέστρεψε στην ΕΠΟ και επικυρώθηκε η δευτεροβάθμια ποινή του μηδενισμού του Απόλλωνα και της κατακύρωσης του αγώνα στον Ολυμπιακό με 3-0.
Εφόσον βρω ευκαιρία, θα ξαναβρώ πού έχω καταχωνιασμένα τα αντίγραφα από τα πρακτικά του CAS και θα τα αναρτήσω – υπάρχουν πάντως ακόμα στο διαδίκτυο στον σέρβερ του διεθνούς δικαστηρίου, αν ψάξει κανείς. --MedMan (συζήτηση) 23:15, 19 Αυγούστου 2016 (UTC)[απάντηση]