Συζήτηση:Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

--Gerakibot 17:57, 10 Αυγούστου 2009 (UTC)[απάντηση]

Ο νεκρός σύνδεσμος αφαιρέθηκε
Drspiros (συζήτηση) 10:29, 2 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Στατιστικά και άλλα στοιχεία[επεξεργασία κώδικα]

Ο πίνακας με τις ομάδες ανά περίοδο στην ενότητα "Στατιστικά και άλλα στοιχεία" είναι υπερβολικά μεγάλος (καλύπτει το μισό λήμμα) και καθιστά την επεξεργασία του λήμματος αλλά και την ανάπτυξη - βελτίωσή του προβληματική. Καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένα λήμμα για τα στατιστικά στοιχεία των ομάδων της Ε.Π.Σ. Λάρισας και να μεταφερθεί εκεί μαζί με τον άλλο πίνακα. Επίσης δεν διαθέτει καθόλου πηγές, ούτε αυτός ούτε ο παρακάτω πίνακας με τις συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες. --IM-yb (συζήτηση) 07:57, 22 Απριλίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Κάτι αντίστοιχο με αυτό το λήμμα για κάποια Oberliga (5ο επίπεδο Γερμανίας) από όπου "εμπνεύστηκα" τον πινακα με τις συμμετοχες ανά περίοδο (τον ειχα με μικροτερα γραμματα ακριβως λόγω μεγέθους) αντι για τους πινακες με τις ομάδες των ΕΠΣ (που οι περισσοτεροι ειναι γυρω στο 2012-2013 που ειχε γινει το προηγουμενο "ντου" συνεισφορών). Βέβαια εκεί υπαρχει το kickers.de το weltfussball.de Και πιθανον και αλλα με πληθος στοιχειων για πηγες.
  • «Πηγές» είναι τα λήμματα των περιόδων της ΕΠΣΛ και Α-Δ Εθνικής για τον πίνακα συμμετοχων στις Εθνικές κατηγορίες. εχω κανει στο προχειρο μου αντιστοιχους για Καβαλα εως Εβρο (με ενδιαφερουν συγκρισεις ομαδων τυπου Νεστος Χρυσουπολης-Ορφεας Ελευθερουπολης) . Αντιστοιχος πινακας εχει γίνει για την ΕΠΣ Θεσσαλίας στο σαιτ για τον Τοξότη Βόλου. Κατα τα άλλα ο πινακας αγγιζει τα όρια της "πρωτότυπης έρευνας". και δεν εχω προβλημα να παραμεινει στο αρχειο μου μονο... --Drspiros (συζήτηση) 09:07, 22 Απριλίου 2016 (UTC)[απάντηση]