Πρότυπο:Σλοβενίας γεωγραφία-επέκταση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Documentation icon Τεκμηρίωση προτύπου
Ιεραρχία προτύπου

Αυτό το πρότυπο χρησιμοποιείται για να αναγνωρίζεται ένα λήμμα προς επέκταση σχετικά με τη γεωγραφία της Σλοβενίας. Χρησιμοποιεί το {{asbox}}, που είναι ένα μεταπρότυπο σχεδιασμένο να διευκολύνει τη δημιουργία και συντήρηση πρότυπων επεκτάσιμων.

Χρήση

Γράφοντας {{Σλοβενίας γεωγραφία-επέκταση}} παράγει το μήνυμα που εμφανίζεται στην κορυφή και προσθέτει το λήμμα στην ακόλουθη κατηγορία:

Γενικές πληροφορίες

Αυτό είναι ένα πρότυπο επέκτασης. Ακολουθεί μια σύντομη επεξήγηση αυτών των προτύπων· για πλήρεις πληροφορίες πάτε στη Βικιπαίδεια:Λήμματα προς επέκταση.

Τι είναι ένα «προς επέκταση»;[επεξεργασία κώδικα]

Ένα λήμμα προς επέκταση (stub) είναι λήμμα που περιέχει μόνο λίγες προτάσεις κειμένου και είναι πολύ μικρό για να παρέχει εγκυκλοπαιδική κάλυψη του θέματος.

Πως εντοπίζεται ένα «προς επέκταση»;[επεξεργασία κώδικα]

  • Αν είναι δυνατό, προσπαθήστε να βρείτε το περισσότερο κατάλληλο πρότυπο για το λήμμα. Μια πλήρης λίστα υπάρχει στην Κατηγορία:Πρότυπα επεκτάσεων.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθούν πάνω από ένα πρότυπα επεκτάσεων, αν είναι απαραίτητο, αλλά όχι πάνω από τρία σε ένα λήμμα.
  • Τοποθετήστε πρότυπο επέκτασης στο τέλος ενός λήμματος, μετά την ενότητα «Εξωτερικοί σύνδεσμοι. Ως συνήθως, τα πρότυπα τοποθετούνται περικλείοντας το όνομά τους σε διπλές αγκύλες, π.χ. {{επέκταση}} ή από το μενού «Εισαγωγή -> Πρότυπο» του οπτικού επεξεργαστή.

Περισσότερες πληροφορίες[επεξεργασία κώδικα]

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Βικιπαίδεια:Λήμματα προς επέκταση

Νέα πρότυπα και κατηγορίες ("είδη επεκτάσιμων") δεν θα πρέπει να δημιουργούνται χωρίς πρόταση στη Συζήτηση Βικιπαίδεια:Λήμματα προς επέκταση. Αυτό επιτρέπει καλύτερο συντονισμό όλων των τύπων επεκτάσιμων στη Βικιπαίδεια, και για έλεγχο κάποιου νέου τύπου για προβλήματα πριν τη δημιουργία του.