Πάντα Θα Ξέρω τι Κάνατε Πέρσι το Καλοκαίρι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Το Πάντα Θα Ξέρω τι Κάνατε Πέρσι το Καλοκαίρι (I'll Always Know What You Did Last Summer) είναι ταινία τρόμου του 2006 κυκλοφόρησε κατευθείαν σε DVD στις 22 Αυγούστου 2006 ως το direct-to-βίντεο αποτελεί την τρίτη δόση της σειράς του 1998 I Still Know What You Did Last Summer και ξέρω τι κάνατε το περασμένο Καλοκαίρι. Γυρίστηκε στο Park City, Utah, παρά το γεγονός που υπονοεί ο τίτλος της ταινίας οτι είναι μια συνέχεια της ιστορίας, αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τις δύο πρώτες ταινίες εκτός απο ορισμένες αναφορές σε αυτές.

Πλοκή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ανήμερα 4ης Ιουλίου. Μια παρέα νέων κάνει μια φάρσα, βασισμένη στον τρομακτικό θρύλο του δολοφόνου με τον γάντζο, που, όμως, καταλήγει στον τυχαίο θάνατο ενός από την παρέα. Οι νέοι τότε ορκίζονται να το κρατήσουν μυστικό και να μην πουν πουθενά για την ανάμειξή τους στη σκοτεινή υπόθεση. Η φιλία τους, όμως, περνά δοκιμασία, καθώς αρχίζουν να αποξενώνονται όλο και περισσότερο μεταξύ τους, ώσπου την επόμενη χρονιά, στην ίδια επέτειο, λαμβάνουν απειλητικά μηνύματα, που δείχνουν ότι και κάποιος άλλος γνωρίζει τι έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ. Θα μπορέσουν να γλιτώσουν από τον φοβερό θρύλο που απειλεί να ζωντανέψει ξανά ή θα δολοφονηθούν ένας-ένας από τον μυστηριώδη δολοφόνο με τον γάντζο;

Πρωτότυπο σενάριο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 2000, μια τρίτη συνέχεια είχε προγραμματιστεί ως άμεση συνέχεια του I Still Know What You Did Last Summer και να διαθέτει και τα τρία σωζόμενα μέλη του καστ, επαναλαμβάνοντας το ρόλο τους. Ένα σενάριο γράφτηκε, που αργότερα καταργήθηκε για άγνωστους λόγους, και η ταινία δεν έγινε ποτέ. Ένα τέταρτο sequel, επιστρέφοντας τα αρχικά μέλη του καστ Jennifer Love Hewitt , Freddie Prinze Jr , Brandy Norwood είχε ανακοινωθεί , σκέφτηκαν Μετά την επιτυχή sequel του Scream 4. Η ταινία θα ηταν γύρω από την Julie, Ray & (ο γιος τους)που επιστρέφουν Dilon στην ψαροχώρι Southport.Η τέλεια οικογενειακή ζωή της Julie είναι συγκλόνισε όταν και η οικογένειά της αναγκάστηκε να επιστρέψει στη δολοφονική πόλη που αντιμετωπίζει τους δαίμονες του παρελθόντος και του παρόντος. Ο τίτλος φημολογείται ότι θα είναι "I Know" 3D. (I Know What You Did Last Summer 3).

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα I'll Always Know What You Did Last Summer της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).

Ρόλοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Brooke Nevin ως Amber Williams

David Paetkau ως Colby Patterson

Torrey DeVitto ως Zoe Warner

Ben Easter ως Lance Jones

Seth Packard ως Roger Pack

Clay Taylor ως P.J. Davis

Michael Flynn ως Σερίφης Davis

K.C. Clyde ως Σερίφης John Hafner

Brittanie Nicole Leary ως Kim

Star LaPoint ως Kelly

Don Shanks ως Ψαράς/Ben Willis

Junior Richard ως Lone Performer