Ομαδικό Πρωτάθλημα TNA

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το Ομαδικό Πρωτάθλημα TNA είναι ένας επίσημος επαγγελματικός τίτλος της πάλης, που τα δικαιώματά του ανήκουν στην εταιρεία Total Nonstop Action Wrestling. Το πρωτάθλημα είναι γενικά διεκδικήσιμο στον τομέα των επαγγελματικών αγώνων πάλης, στον οποίο οι συμμετέχοντες εκτελούν σκηνοθετημένους αγώνες πάλης.

Ιστορία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το TNA Wrestling ως το 2007 συνεργαζόταν με το NWA και είχε υπό την κατοχή του, τους τίτλους της τελευταίας εταιρείας. Όμως από το 2007 αποφασίστηκε να σχεδιαστούν τίτλοι που θα ανήκουν εξ ολοκλήρου στο TNA. Η ημερομηνία δημιουργίας του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, αναφέρεται στις 17 Μαΐου 2007.
Το πρωτάθλημα αυτό είναι ομαδικό, δύο ατόμων, αλλά έχει κρατήσει τους τίτλους και άτομο μόνο του, αλλά και ομάδα με περισσότερα από 2 άτομα.

Ρεκόρ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ιστορικό Πρωταθλητών[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

CC-BY-SA
Μετάφραση
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα TNA World Tag Team Championship της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 4.0. (ιστορικό/συντάκτες).
CC-BY-SA
Μετάφραση
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα List of TNA World Tag Team Champions της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 4.0. (ιστορικό/συντάκτες).