Κατάλογος οικισμών του Μπαρμπάντος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος οικισμών του Μπαρμπάντος.

Πίνακας περιεχομένων

Α[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Αγία Μαργαρίτα
  • Αλεϋνεντάλ Χωλ
  • Άλλεν Βιου
  • Άππερ Σάλμοντς
  • Άρτσερς
  • Ατλάντικ Σορς

Β[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Βάλλεϋ Βιου
  • Βουεμόν
  • Βωξχώλ

Γ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Γκαν Χιλ
  • Γκάνερνμεντ Χιλ
  • Γκάρισσον
  • Γκίμπονς
  • Γκίμπονς Μπογκς
  • Γκολ Χιλ
  • Γκούντλαντ
  • Γκρέιμ Χωλ
  • Γκρέιπ Χωλ
  • Γκρην Γκάρντεν
  • Γκρην Χιλ Ντράιβ
  • Γκρήνιτζ
  • Γκρουβ
  • Γουάιτ Χιλ
  • Γουέλτς Τάουν
  • Γουέλτσιζ Χάιτς
  • Γουέλτσμαν Χωλ
  • Γουέλτσταουν
  • Γουέστον
  • Γουίλκοξ
  • Γουόκερς Μπιτς
  • Γουόλροντς
  • Γουέλτσιζ
  • Γουόνστεντ
  • Γουόρθινγκ
  • Γουόρνερς
  • Γουόρθινγκ Μπιτς
  • Γουόττον
  • Γροιλανδία

Δ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ε[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Έμπγουορθ
  • Ελίζαμπεθ Παρκ
  • Εντερπράιζ
  • Έντεϋ
  • Έρλινγκ Γκρουβ
  • Έρλινγκ Παρκ

Θ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Θόρνμπουρι Χιλ

Ι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Ινς Μαρλόου

Κ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Κάβερλυ
  • Κάλενταρ
  • Κάρρινγκτον
  • Κάτλγουος
  • Κέιβ Χιλ
  • Κέιζερ Χιλ
  • Κέμπριτζ
  • Κέιν Βέιλ
  • Κεντ
  • Κένταλ Χιλ
  • Κίνγκσλαντ
  • Κιντύν
  • Κλαφς
  • Κλαφάμ
  • Κλίνκετς
  • Κλίφτον Χωλ
  • Κόκονατ Χωλ
  • Κόλλετον
  • Κόλορ Κλαμπ
  • Κόννελ Τάουν
  • Κόντεντ
  • Κόνσταντ
  • Κραμπ Χιλ

Λ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Λάιον Κασλ
  • Λάσκεϊλς
  • Λέικς Μπιτς
  • Λες Μπεχόλντεν
  • Ληντ Βέιλ
  • Λούκας
  • Λονγκ Μπέυ
  • Λόουλαντ
  • Λοτζ Ρόουντ

Μ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Μάξγουελ
  • Μάξγουελ Κόουστ
  • Μάξγουελ Χιλ
  • Μαρίν Γκάρντενς
  • Μάουντ Μίζερυ
  • Μάουντ Πόγιερ
  • Μάουντ Στάντφαστ
  • Μάουντ Φρέντσιπ
  • Μέιναρντς
  • Μέλβερτον
  • Μολυνέ
  • Μοντρόζ
  • Μόργκαν Λιούις Μπιτς
  • Μούλλινς Μπέυ
  • Μουρ Χιλ
  • Μπαθ
  • Μπαθσήμπα
  • Μπάξτερς
  • Μπαννατύβ
  • Μπάρκλεϋς Παρκ
  • Μπάρτλετς
  • Μπελαίρ
  • Μπέλβιλ
  • Μπελπλαίν
  • Μπενάμπ
  • Μπέννυ Χωλ
  • Μπέυβιλ
  • Μπιλόου Ροκ
  • Μπίσσεξ Χιλ
  • Μπίσοπ Κωρτ Χιλ
  • Μπίσοπς
  • Μπιτς Χεντ
  • Μπλέιντς
  • Μπλου Γουότερς
  • Μπολς
  • Μπόρντιντ Χιλ
  • Μπούλκελυ
  • Μπράιτ Χωλ
  • Μπράντονς Μπιτς
  • Μπρίντι'ς
  • Μπρίτζταουν
  • Μπρους Βέιλ

Ν[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Νάβι Γκάρντενς
  • Νάιλς
  • Νίντχαμς Πόιντ
  • Νιουκάσλ
  • Νιούτον
  • Νιούτον Τέρρας
  • Ντάιαμοντ Βάλλεϋ
  • Ντας Βάλλεϋ
  • Ντοβέ
  • Ντούραντς
  • Ντριλ Χωλ

Ο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Π[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Πάιν Γκάρντενς
  • Πάραγκον
  • Πάρις Λαντ
  • Πέγκγουελ
  • Πέικερς
  • Πίλγκριμ Πλέις
  • Πίλγκριμ Ρόουντ
  • Πόρεϋ Σπρινγκ
  • Πόρτερς
  • Πότχαουζ
  • Πρόβιντενς

Ρ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Ρέντεζβους Χιλ
  • Ρέτζεσυ παρκ
  • Ριτρήτ
  • Ρόκλεϋ
  • Ρόκφιλντ
  • Ρόουζ Χιλ

Σ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Σαγιέ Κωρτ
  • Σάντι Λέιν
  • Σαιντ Λώρενς Γκαπ
  • Σαιντ Ματίας
  • Σαιντ Ντέιβιντς
  • Σαιντ Πάτρικς
  • Σάλμοντ
  • Σαμ'ς Λορντ Κασλ
  • Σάνσετ Κρεστ
  • Σάρτζιντς Βίλλατζ
  • Σέρατον Παρκ
  • Σερλς
  • Σερλς Τέναντρυ
  • Σερλς Φάκτορυ
  • Σίβιου
  • Σιξ Κρος Ρόουντς
  • Σιξ Μενς
  • Σίλβερ Σαντς
  • Σίλβερ Χιλ
  • Σκάρμπορο
  • Σκινς Χιλ
  • Σπάιτσταουν
  • Σπένσερς
  • Σπρινγκ Γκάρντεν
  • Σπρινγκ Χωλ
  • Σπρίνγκφιλντ
  • Σταπλ Γκρουβ
  • Στρουντ Λαντ

Τ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Τάμπαϊκ
  • Τοπ Ροκ
  • Τρεντς
  • Τσάλκι Μάουντ
  • Τσανς Χωλ
  • Τσάνσερυ Λέιν
  • Τσάρνοκς
  • Τσάπμαν
  • Τσέκερ Χωλ
  • Τσέρι Τρι Χιλ
  • Τσερτς Βιου

Φ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Φαίρβιου
  • Φαίρι Βάλλεϋ Ροκ
  • Φαρς
  • Φλάτφιλντ
  • Φορ Ρόουντς
  • Φουλ Μπέυ
  • Φρέντσιπ
  • Φρεντς Βίλλατζ
  • Φρερ Πίλγκριμ

Χ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Χάρρις
  • Χάρρισμιθ
  • Χάρτινγκς
  • Χίλλαμπυ
  • Χόουλταουν
  • Χόουπ
  • Χόουπγουελ