Κατάλογος εφημερίδων Αθήνας και Πειραιά

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ο κατάλογος εφημερίδων Αθήνας και Πειραιά περιέχει εγγραφές για τις εφημερίδες που κυκλοφορούν στην περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά.[1]

Οι εφημερίδες παρουσιάζονται ταξινομημένες σε ενότητες ανά θέμα και ημερομηνία κυκλοφορίας. Λόγω αυτής της ταξινόμησης, ο κατάλογος περιέχει διπλοεγγραφές.

Ανά συχνότητα έκδοσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πρωινές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Απογευματινές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

* Η Νίκη της Δημοκρατίας

Κυριακάτικες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Espresso της Κυριακής
  • In Press
  • Real News
  • FREE SUNDAY
  • Αδέσμευτος Τύπος - Κυριακάτικη Έκδοση
  • Απογευματινή της Κυριακής
  • Έθνος της Κυριακής
  • Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής
  • Εποχή
  • Η Αυγή της Κυριακής
  • Η ΝΙΚΗ της Κυριακής
  • Η Βραδυνή της Κυριακής
  • Η Καθημερινή της Κυριακής
  • Η Χώρα της Κυριακής
  • Κυριακάτικη Αυριανή
  • Κυριακάτικη δημοκρατία
  • Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία
  • Κυριακάτικος Ριζοσπάστης
  • Πρώτο Θέμα
  • Πριν
  • Το Βήμα της Κυριακής
  • Το Μήλο της Κυριακής, εβδομαδιαία, ποικίλης ύλης
  • Το Παρασκήνιο της Κυριακής, εβδομαδιαία πολιτική αποκαλυπτική εφημερίδα.
  • Το Παρόν
  • Το Χωνί, πολιτική, αντι-μνημονιακή
  • Τύπος της Κυριακής
  • Ο Λόγος της Κυριακής AIOΛOY 104 Τ.Κ 10564 ΤΗΛ:2105221024 - FAX:2105221876 logosnew@otenet.gr - http://www.ologospress.gr

Εβδομαδιαίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Agrenda (εφημερίδα αγορών και οικονομίας υπαίθρου), κυκλοφορεί κάθε Σάββατο.
  • Athens Voice (Άθενς βόις), διανέμεται δωρεάν, κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη.
  • The First (πρώτη γυναικεία πολιτική και οικονομική εφημερίδα), κυκλοφορεί κάθε Σάββατο.
  • Αποκαλύψεις
  • Α1 - Άλφα Ένα
  • Αρτοποιία
  • Δημοτικό Μέλλον (Πειραιάς)
  • Έβδομη
  • Εθνοτύπος (κυκλοφ. Τετάρτη)
  • Ελεύθερος Κόσμος (κυκλοφ. Σάββατο)
  • Εμπρός
  • Εν Πειραιεί (Πειραιάς)
  • Επίκαιρα (Δήμος Νέας Σμύρνης)
  • Η Αξία
  • Η Άποψη
  • Φωνή της Αθήνας (δείτε Athens Voice)
  • Ισοτιμία
  • Κόντρα (κυκλοφ. Σάββατο)
  • Νέοι Άνθρωποι
  • Ο Κόσμος του Επενδυτή
  • www.edromos.gr
  • Οικονομία
  • Ορθόδοξος τύπος
  • Πανιώνιος Κόσμος
  • Πολίτης (κοινωνικού προβληματισμού, κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, Αθήνα, διανέμεται δωρεάν)
  • Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου
  • Στόχος
  • Τα Νέα Σαββατοκύριακο
  • Τα Νέα του Μοσχάτου
  • Το Μέλλον της Αττικής
  • Το Ποντίκι
  • Weekly report
  • Χρυσή Αυγή
  • [1] (ΧΡΗΜΑplus: κυκλοφορεί κάθε Σάββατο)

Δισεβδομαδιαίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Οβίδα
  • Πύρ

Τρισεβδομαδιαίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Εδώ η ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεκαπενθήμερες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Ανεξάρτητος
  • ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά
  • Δημοτικός, Κοινοτικός & Νομαρχιακός Τύπος
  • Πολιτιστικές Διαδρομές (Διανέμεται δωρεάν)
  • Προλεταριακή σημαία (πολιτική εφημερίδα του ΚΚΕ (μ-λ))
  • Συναλλαγή (15νθήμερη οικονομική εφημερίδα), διανέμεται δωρεάν.
  • Νέα Πειραιά & Σαρωνικού (πρώην "Τα Νέα Του Σαρωνικού") (Πειραιάς)
  • Χριστιανική

Μηνιαίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Unipressity
  • Αρκαδικό Βήμα
  • Βαβυλωνία, αντιεξουσιαστική εφημερίδα
  • Δημοσιογράφος της Ν. Σμύρνης
  • Διαδρομή (ελευθερίας), μηνιαία αναρχική εφημερίδα
  • Εργατική Αλληλεγγύη
  • Καστελλοριζιακά Νέα (Η Φωνή της Μεγίστης)
  • Κρητικά Νέα
  • Λούσιος
  • Μέλλον Επαγγελματιών Βιοτεχνών
  • Ναυτικά Νέα
  • Νέα Δερμά
  • Ορθόδοξη κατάθεση
  • Πρώτη Γνώμη
  • ρεΜατιά του Χαλανδρίου
  • Ρήξη
  • Στύλος της Ορθοδοξίας
  • Συνταξιοδοτική
  • Τα Νέα της Τέχνης
  • Τα Σπορ στον Πειραιά
  • Τύπος Πειραιώς
  • Φωνή Παντοπωλών
  • Χριστιανισμός
  • Η Φωνή της Ύδρας

Διμηνιαίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Holistic Life
  • Δενθαλιάτιδα Χώρα Δεκέμβριος 2006 - Οκτώβριος 2008
  • Εθνικός Φρουρός Λακωνίας
  • Μποφόρ Σκύρου
  • Η Κέρτεζη
  • ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ

Ανά θεματολογία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πολιτικο - κοινωνικές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • City Press
  • FREE SUNDAY
  • Αδέσμευτος Τύπος
  • Αδέσμευτος Τύπος - Κυριακάτικη Έκδοση
  • Ανεξάρτητος
  • Απογευματινή
  • Απογευματινή της Κυριακής
  • Αυγή
  • Αυριανή
  • Βραδυνή
  • Δενθαλιάτιδα Χώρα
  • Δημοτικός, Κοινοτικός & Νομαρχιακός Τύπος
  • Διαδρομή (Ελευθερίας), μηνιαία αναρχική εφημερίδα
  • Δράση
  • Έθνος
  • Έθνος της Κυριακής
  • Εθνοτύπος
  • Ελεύθερη Ώρα
  • Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής
  • Ελεύθερος
  • Ελεύθερος Κόσμος
  • Ελεύθερος Τύπος
  • Ελευθεροτυπία
  • Εποχή
  • Εστία
  • Η Αυγή της Κυριακής
  • Η Βραδυνή της Κυριακής
  • Η Καθημερινή
  • Η Καθημερινή της Κυριακής
  • Η Χώρα
  • Η Χώρα της Κυριακής
  • Κυριακάτικη Αυριανή
  • Κυριακάτικη δημοκρατία
  • Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία
  • Κυριακάτικος Ριζοσπάστης
  • Λαϊκός Δρόμος
  • Η Νίκη της Δημοκρατίας
  • Ο Ημερήσιος Δημότης
  • Ο Δρόμος της Αριστεράς
  • Πριν
  • Ριζοσπάστης
  • Τα Νέα
  • Το Βήμα
  • Το Βήμα της Κυριακής
  • Το Παρασκήνιο της Κυριακής
  • Το Παρόν
  • Το Χωνί
  • Τύπος της Κυριακής
  • Δημοτικό Μέλλον
  • Έβδομη
  • Η Αξία
  • Η Άποψη
  • Η Εποχή
  • Η Νίκη
  • Νέοι Άνθρωποι
  • Ο Λόγος της Κυριακής AIOΛOY 104 Τ.Κ 10564 ΤΗΛ:2105221024 - FAX:2105221876 http://www.ologospress.gr
  • Προλεταριακή Σημαία
  • Πρώτο Θέμα
  • Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου
  • Στόχος
  • Τα Νέα Σαββατοκύριακο
  • Τα Νέα του Μοσχάτου
  • Το Μέλλον της Αττικής
  • Το Μήλο
  • Το Ποντίκι
  • Χρυσή Αυγή

Οικονομικές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αθλητικές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 12Χ
  • BetXpress
  • Goal News
  • Match Ball
  • Score Live
  • Sportday
  • Derby News (ομάδα συντακτών του πρώην Derby Sports)
  • Εξέδρα των σπορ
  • ΓΑΥΡΟΣ
  • Η Πράσινη
  • H Γάτα
  • Ο Φίλαθλος και Ο Φίλαθλος της Δευτέρας
  • Πρωταθλητής και Πρωταθλητής της Δευτέρας
  • Το Φως των Σπορ και Το Φως της Δευτέρας
  • Ώρα για Σπορ και Ώρα για Σπορ της Δευτέρας
  • Πανιώνιος Κόσμος
  • MiniFootballNews – Aκαδημίες ποδοσφαίρου

Θρησκευτικές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Ορθόδοξος τύπος
  • Χριστιανική
  • Χριστιανισμός

Επαγγελμάτων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Αρτοποιία
  • Μέλλον Επαγγελματιών Βιοτεχνών
  • Φωνή Παντοπωλών

Σατυρικές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ

Δήμων Πρωτευούσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ξενόγλωσσες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Athens News
  • International Herald Tribune - Kathimerini English Edition

Ελληνόγλωσσες εξωτερικού[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • ΘΕΜΑΤΑ

Εφημερίδες που διέκοψαν[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 24 Ώρες
  • Αλήθεια
  • Αναγνώστης
  • Αστραπή
  • Ελεύθερη Γνώμη
  • Ελληνικό Μέλλον
  • Η Πρώτη
  • Νέα Θέσις
  • Ρωμιοσύνη
  • Συναγερμός
  • Δενθαλιάτιδα Χώρα
  • Εμπρός

Βλέπε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης:

Αναφορές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Η αρχική έκδοση του καταλόγου προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.publicity-guide.gr/newspapers/catalog.asp?category=athens και ανακτήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2006