Βικτώρια Νταϊνέκο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Βικτώρια Νταινέκο)
Βικτώρια Νταϊνέκο
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Виктория Петровна Дайнеко (Ρωσικά)
Γέννηση12 Μαΐου 1987 (1987-05-12) (36 ετών)
Κίροφ, Καζακστάν
Εθνικότητα
Ρωσική
Χώρα πολιτογράφησης
Ρωσική
Ιδιότητατραγουδιστής και ηθοποιός
Όργαναφωνή
Είδος τέχνης
Τραγουδίστρια
Ηθοποιός
ΒραβεύσειςRussian Federation Presidential Certificate of Gratitude
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Η Βικτώρια Πετρόβνα Νταϊνέκο (Ρώσικα:Виктория Петровна Дайнеко) είναι Ρωσίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Βιογραφία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τα πρώτα χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1987 στην περιοχή του Κίροφ του Καζακστάν. Την παιδική της ηλικία πέρασε στην Γιακουτία. Από την παιδική ηλικία της ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια, αλλά οι γονείς της δεν έπαιρναν την επιθυμία της στα σοβαρά. Στο σχολείο, η Βικτώρια άρχισε να τραγουδά διάφορα μουσικά είδη, που ήταν κυρίως ξένες επιτυχίες. Όπως και σε μια μικρή πόλη, χωρίς ιδιαίτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, Η Βικτώρια ήταν αυτοδίδακτη. Παράλληλα με αυτό, η Βικτώρια ασχολούνταν σοβαρά με την αγγλική γλώσσα.

Στο Фабрика звёзд της Ρωσίας

Το 2004, συμμετείχε στο Fame Story, στο κανάλι №1 της Ρωσίας υπό τη διεύθυνση της Άλλα Πουγκατσιόβα, το οποίο και κέρδισε. Η Βικτώρια τραγούδησε δύο τραγούδια σόλο - «Θα είμαι καλύτερα» και «Λέιλα». Επίσης τραγούδησε με τον Αλεξάντερ Μάρσαλ το τραγούδι «Ονειρέψου με». Το ντουέτο ήταν τόσο ευχάριστο για το κοινό, που έκαναν και βίντεο-κλιπ, το πρώτο της Βικτώρια. Το 2012 έγινε στη Ρωσία ένα σόου Фабрика звёзд Россия Украина με παρουσιαστή τον Ντμίτρι Σέπελεφ, διάφορα μέλη από το σόου της Ουκρανίας και Ρωσίας συναγωνίστηκαν σε ένα σόου, χωρισμένοι σε ομάδες.

Фабрика звёзд: Россия-Украина[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παρουσιαστής: Ντμίτρι Σέπελεφ

Ουκρανία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ρωσία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δες και στο YouTube[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μετά το Фабрика звёзд - Ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2005—2006

Μετά τη λήξη του Фабрика звёзд η Βικτώρια άρχισε σοβαρή δουλειά με τον Ίγκορ Ματβιένκο. Το ντεμπούτο της στο βίντεο-κλιπ με τον τραγουδιστή για το τραγούδι "Λέιλα" γυρίστηκε το 2005 στην Ταϊλάνδη. Μετά το τραγούδι αυτό η Βικτώρια ερμήνευσε πολλά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων και βίντεο-κλιπ. Παράλληλα με αυτή την εξέλιξη, η ζωή της Βικτώρια συχνά συζητείται στον Τύπο το 2006, η Βικτώρια ερμήνευσε μερικά τραγούδια με τον τραγουδιστή και μέλος της ομάδας «Korni» Πάβελ Αρτέμιεφ. Αν και η υπόθεση δεν κράτησε πολύ, είχε κάνει μεγάλη επιτυχία και αναγνωρίστηκε ακόμη περισσότερο από το κοινό.

2007

Το 2007 η Βικτώρια έβγαλε καινούριο τραγούδι με βίντεο-κλιπ για την ταινία (В ожидании чуда - Waiting For A Miracle - Περιμένοντας για ένα θαύμα). Το ίδιο έτος η Βικτώρια έκανε γωτογραφήσεις για το Playboy, οι οποίες ήταν ελκυστικές και σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι το μετάνιωσε. Το ίδιο έτος η Βικτώρια έκανε και τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

2008

Από το 2008 η Βικτώρια έχει γίνει μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός. Να σημειώσουμε ότι για λίγο διάστημα είχε σχέση με τον τραγουδιστή και ηθοποιό Αλεξέι Βορομπιόφ.

Στοιχεία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]