Αρχείο:Miss Violence.jpg

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Miss_Violence.jpg(350 × 490 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 47 KB, τύπος MIME: image/jpeg)

Περιγραφή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περιγραφή Δεν υπάρχει περιγραφή. Παρακαλούμε επεξεργαστείτε αυτή τη σελίδα για να προσθέσετε μια περιγραφή του περιεχομένου του αρχείου.
Πηγή Δεν προσδιορίζεται κάποια πηγή. Παρακαλούμε επεξεργαστείτε αυτή τη σελίδα και καταγράψτε την πηγή του αρχείου.
Ημερομηνία
Δημιουργός Αυτό το αρχείο δεν περιλαμβάνει πληροφορίες για τον δημιουργό του. Παρακαλούμε επεξεργαστείτε αυτή τη σελίδα και καταγράψτε το δημιουργό του αρχείου.
Άδεια
(Χρήση της εικόνας αλλού)

Δείτε παρακάτω.


Αδειοδότηση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αφίσα - Μη ελεύθερη εικόνα Αυτή η εικόνα είναι μία αφίσα ταινίας και πιθανότατα είναι πνευματική ιδιοκτησία είτε του κινηματογραφικού στούντιο που παρήγαγε την ταινία, είτε του παραγωγού της ταινίας. Πιστεύεται ότι η χρήση εικόνων χαμηλής ανάλυσης αφισών ταινιών για την εικονογράφηση ενός λήμματος με θέμα την εν λόγω ταινία, μπορεί να θεωρηθεί εύλογη χρήση. Άλλες χρήσεις της εικόνας στην Βικιπαίδεια ή αλλού μπορεί να αποτελούν παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας.

Προς τον χρήστη που ανέβασε την εικόνα: Είναι επίσης απαραίτητο να αναφέρεται ο δημιουργός της εικόνας ή η πηγή της (εταιρία). Άλλοι χρήστες μπορούν να ελέγξουν αν δικαιολογείται η χρήση της εικόνας σε συγκεκριμένο λήμμα, και αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο να την προτείνουν για διαγραφή. Δείτε τα κριτήρια εύλογης χρήσης. Η απλή εικονογράφηση λήμματος άσχετου με το έργο ή τον δημιουργό του, δεν αποτελεί "εύλογη χρήση".Εύλογη χρήσηΕύλογη χρήση υλικού που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα, στο πλαίσιο συγκεκριμένου λήμματος και για συγκεκριμένο λόγο//el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Miss_Violence.jpgtrue

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία18:40, 29 Σεπτεμβρίου 2014Μικρογραφία για την έκδοση της 18:40, 29 Σεπτεμβρίου 2014350 × 490 (47 KB)Kvantikos afros (συζήτηση | συνεισφορές){{Πληροφορίες εικόνας |Περιγραφή= |Πηγή= |Ημερομηνία= |Δημιουργός= |Άδεια χρήσης= }}

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Μεταδεδομένα