Αρχείο:Kaffeine kde4.png

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Αυτό το αρχείο προέρχεται από το Wikimedia Commons
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Kaffeine_kde4.png(726 × 443 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 50 KB, τύπος MIME: image/png)

Περιγραφή Kaffeine, KDE 4.1
Ημερομηνία
Πηγή KDE 4.1
Δημιουργός KDE
Άδεια
(Επαναχρησιμοποίηση αυτού του αρχείου)

Αυτή η απεικόνιση οθόνης (screenshot) είτε δεν περιέχει μέρη ή απεικονίσεις προγραμμάτων υπό πνευματικά δικαιώματα, είτε ο δημιουργός το έχει ελευθερώσει υπό μια ελεύθερη άδεια χρήσης (που μπορεί να υποδεικνύεται κάτω από αυτή την σήμανση), και συνεπώς ακολουθεί τις οδηγίες αδειοδότησης για screenshots του Wikimedia Commons. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ελεύθερα σύμφωνα με την συγκεκριμένη άδεια. Άδεια Ελεύθερου Λογισμικού:

GNU head

Το έργο αυτό είναι ελεύθερο λογισμικό. Μπορείς να το αναδιανείμεις και/ή να το τροποποιήσεις υπό τους όρους της GNU General Public License όπως αυτή έχει δημοσιευθεί από το Ίδρυμα Ελευθέρου Λογισμικού, είτε με την έκδοση 2 αυτής της Άδειας ή με κάποια μεταγενέστερη. Το έργο αυτό αναδιανέμεται με την ελπίδα ότι θα είναι χρήσιμο, αλλά χωρίς καμία εγγύηση, και χωρίς καν την ενδεικτική εγγύηση της εμπορευσιμότητας ή της καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Δείτε την version 2 και version 3 της GNU General Public License για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημείωση: αν το screenshot εμφανίζει έργα που δεν είναι απευθείας αποτέλεσμα του ίδιου του κώδικα του προγράμματος, όπως κείμενο ή γραφικά που δεν είναι μέρος του προγράμματος, η άδεια για αυτά τα έργα πρέπει να υποδεικνύεται ξεχωριστά.


Λεζάντες

Δεν ορίστηκε λεζάντα

Items portrayed in this file

απεικονίζει

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία14:01, 21 Σεπτεμβρίου 2008Μικρογραφία για την έκδοση της 14:01, 21 Σεπτεμβρίου 2008726 × 443 (50 KB)Mgl.branco{{Information |Description=Kaffeine, KDE 4.1 |Source= KDE 4.1 |Date=19/09/08 |Author=KDE |Permission={{free screenshot|license={{GPL}}}} |other_versions= }} <!--{{ImageUpload|basic}}-->

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Καθολική χρήση αρχείου

Τα ακόλουθα άλλα wiki χρησιμοποιούν αυτό το αρχείο:

  • Χρήση σε sv.wikipedia.org