Αρχείο:Greek Wikipedia tutorial.png

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Greek_Wikipedia_tutorial.png(400 × 213 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 17 KB, τύπος MIME: image/png)

Περιγραφή

Περιγραφή

Σήμα για τον Οδηγό για νέους χρήστες.

Πηγή

δημιουργία του χρήστη που το επιφόρτωσε (φτιαγμένο στο Photoshop)

Ημερομηνία

14 Δεκεμβρίου 2005

Δημιουργός

Geraki

Άδεια
(Χρήση της εικόνας αλλού)

Δείτε παρακάτω.


Άδεια χρήσης

Το παραπάνω αρχείο διανέμεται υπό τις δύο παρακάτω άδειες χρήσης.
Μπορείτε να επιλέξετε την άδεια της προτίμησής σας.
Creative Commons License
AttributionSharealike
Αυτό το αρχείο διανέμεται σύμφωνα με τους όρους της άδειας Creative Commons Attribution Sharealike 3.0 Unported (CC-BY-SA-3.0)

Εν συντομία: Είστε ελεύθεροι να διανέμετε και να τροποποιήσετε αυτό το αρχείο εφόσον αναφέρετε τον δημιουργό του και διατηρήσετε την ίδια άδεια χρήσης. (επίσημο κείμενο)


Προς τον χρήστη που επιφόρτωσε το αρχείο: Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας καθώς και πιθανές προηγούμενες εκδόσεις της εικόνας ή άλλες εικόνες στις οποίες βασίστηκε η συγκεκριμένη, ώστε να μπορεί να επιβεβαιωθεί ο παραπάνω ισχυρισμός και να είναι ξεκάθαρο σε ποιον ή ποιους θα γίνεται η αναφορά, ώστε να μπορούν να τηρηθούν οι όροι της άδειας χρήσης. Η απουσία των παραπάνω πληροφοριών αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να οδηγήσει στην διαγραφή της εικόνας.

Επιτρέπεται η αντιγραφή, διανομή ή/και τροποποίηση αυτού του αρχέιου κάτω από τους όρους της GNU Free Documentation License Έκδοση 1.3 ή οποιαδήποτε νεότερη που θα εκδοθεί από το Free Software Foundation · χωρίς Αμετάβλητα Τμήματα, χωρίς Κείμενο Εξωφύλλου, και χωρίς Κείμενο Πίσω Εξωφύλλου.
Ένα αντίγραφο της άδειας βρίσκεται στην ενότητα Βικιπαίδεια:GNU Free Documentation License.
Υπόκειται στην αποποίηση ευθυνών.

Σημείωση: Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας, καθώς και πιθανές προηγούμενες εκδόσεις της ή άλλες εικόνες στις οποίες βασίστηκε η συγκεκριμένη, ώστε να μπορεί να επιβεβαιωθεί ο παραπάνω ισχυρισμός και να είναι ξεκάθαρο σε ποιον ή ποιους θα γίνεται η αναφορά, ώστε να μπορούν να τηρηθούν οι όροι της άδειας χρήσης. Η απουσία των παραπάνω πληροφοριών αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και θα οδηγήσει στη διαγραφή της εικόνας.

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία17:09, 14 Δεκεμβρίου 2005Μικρογραφία για την έκδοση της 17:09, 14 Δεκεμβρίου 2005400 × 213 (17 KB)Geraki (συζήτηση | συνεισφορές)Σήμα για τον ''Οδηγό για νέους χρήστες''. Φτιαγμένο στο Photoshop από τον Geraki. {{GFDL}}

Το ακόλουθο αρχείο είναι διπλότυπο αυτού του αρχείου:

Περισσότεροι από 100 σελίδες χρησιμοποιούν αυτό το αρχείο. Η ακόλουθη λίστα δείχνει τις πρώτες 100 σελίδες που συνδέονται με αυτό το αρχείο μονοσήμαντα. Η πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη.

Δείτε περισσότερους συνδέσμους προς αυτό το αρχείο.

Μεταδεδομένα